Maandag, 15 augustus 2022

Vitaal werkgeverschap

HR / Vitaliteit

Dé HR vakdag: Vitaliteitsreis Live 22!

Bestel nu je ticket voor de Vitaalste Werkdag van het jaar op donderdag 22 september met 20% korting op je ticket! Gebruik de promotiecode LIMBURGVITAAL22 en betaal geen € 149,00 maar € 119,00.

Beleef alle onderdelen van de Vitaliteitsreis op de werkvloer zelf:
Vitaliteit, werkgeluk en duurzame inzetbaarheid

🔹 Je gelooft als werkgever in het belang van vitale medewerkers en wil dit (nog meer) binnen jullie organisatie uitrollen, implementeren en verankeren. 

🔹 Je bent op zoek hoe je deze Vitaliteitsreis binnen jullie organisatie slimmer, sneller en succesvoller kunt realiseren. 

🔹 Je begrijpt dat dit een ongoing proces is en deze reis steeds opnieuw gemaakt wordt, zodat jullie aandacht voor vitaliteit, werkgeluk en duurzame inzetbaarheid steeds een laag dieper gaat en afgestemd wordt op nieuwe wensen, vragen en uitdagingen.

🔹 Je bent op zoek naar kennis, inspiratie en praktische voorbeelden om de Vitaliteitsreis binnen jullie organisatie beter te starten of je huidige vitaliteitsbeleid- en plan te verbeteren en te continueren.

🔹 Dit alles op een (inter)actieve, gevarieerde en impactvolle manier gepresenteerd.

Let op!
Deze vakdag is speciaal exclusief voor werkgevers & HRmanagers, dan wel P&O of Arbo. Ontmoet collega HR managers en werkgevers uit het Limburgse werkveld. Verbinding, met elkaar in gesprek en ervaringen uitwisselen.
Laat je verrassen!

22 sept - 8.30-15.30u - VISTA college (Sittard) - Incl. Vitale lunch.

Aanmelden: www.vitaal-limburg.nl