Projecten en opdrachten voor studenten

Beweging Limburg Positief Gezond wil graag blijven leren en blijven ontwikkelen samen met opleidingen en studenten. Wij bieden verschillende opdrachten die helpen het verschil te maken met Positieve Gezondheid in Limburg. De startdatum en duur van een opdracht of onderzoek bepalen we graag in samenspraak met de onderwijsinstelling en studenten, evenals het verder concretiseren en invullen van de opdracht. We gaan graag in gesprek met jullie bij interesse voor onderzoeksprojecten rondom één van de volgende thema's: zelfredzaamheid in de zorg, vitale gemeenschappen, onderwijs, gemeenten, human resource én het scholingsplan Limburg Positief Gezond. 

Benieuwd naar wat meer info? Bekijk hier dan de projectvoorstellen: 

Zelfredzaamheid in de zorg
Toepassing van Positieve Gezondheid binnen de afdeling WMO van een gemeente.
Positieve gezondheid binnen HR en op de werkvloer
Scholingsplan Limburg Positief Gezond
Positief Gezonde school
Positieve gezondheid en vitale wijken


Meer weten of in gesprek gaan over de opdrachten? Stuur ons dan een e-mail via info@limburgpositiefgezond.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Achtergrond
Limburg is volop in beweging op gebied van Positieve Gezondheid. Het “handen en voeten” geven aan het verweven van het gedachtegoed in (werk)processen is nog volop in ontwikkelingen roept vragen op. Er is behoefte aan praktijkgericht onderzoek waarbij het leren van ervaringen en innovatie centraal staan. Voor een aantal belangrijke thema’s is een projectvoorstel opgesteld. In samenspraak met de onderwijsinstelling en de student kan deze specifieker gemaakt worden, toegespitst op de opleiding, het leerjaar en de projectduur.