22
NOV
15:00u - 16:00u
Online
Dinsdag, 15 november 2022

Laatste kans!

Betaald vanuit het scholingsplan van de provincie 'Infosessie scholing Positieve Gezondheid.'

Op 31 december as. loopt het scholingsplan vanuit de provincie ten einde. Hierna is het niet meer mogelijk om vanuit deze subsidie deel te nemen aan de blended learning Positieve Gezondheid. Het is echter de komende 5 weken nog mogelijk je hiervoor aan te melden.

Wil je als organisatie jouw medewerkers trainen in het werken met Positieve Gezondheid? Of wil jij als professional of burger je scholen in dit mooie gedachtengoed doch weet je nog niet goed wat dit voor jou kan betekenen?.

Dan bieden wij iedereen de gelegenheid op dinsdag 22 november van 15.00 uur tot 16.00 uur informatie in te winnen en antwoord op mogelijke vragen te krijgen.

Er is namelijk een enorme winst te behalen zodra we ‘het andere gesprek’ met elkaar kunnen gaan voeren. Wij geloven in het potentieel van ieder individu en we begeleiden jullie graag bij deze gezonde-groei-ontwikkeling.

Wil je jouw medewerkers inspireren of juist laten coachen op dit gebied? Ook dan is dit een interessante sessie waarbij we de mogelijkheden interactief gaan bespreken.

Aanmelden, klik op de knop rechtsboven in het menu.
Of sluit op 22 november aan via deze link:

Link naar de Zoom meeting

Meeting ID: 837 4465 1084
Passcode: 288887