31
JAN
13:00u - 14:00u
Digitaal https://lpg.1sociaaldomein.nl/videosessies
Dinsdag, 24 januari 2023
Sociaal domein

Regioplatform Limburg Positief Gezond

Wil jij een netwerk vergroten en het gedachtegoed van Positieve Gezondheid verspreiden? Meld je dan aan voor het Regioplatform. Dit platform is voor professionals die werken in o.a. de zorg, welzijn, wonen en in het onderwijs in Limburg. Zo versterken we elkaar, staan we in verbinding en leren we van elkaars ervaringen.

Wil je de digitale opening terugkijken? klik dan hier.

Het regioplatform biedt de mogelijkheid om op een eenvoudige manier in verbinding te staan met elkaar, een groot netwerk op te bouwen van mensen die willen werken vanuit het gedachtegoed van Positieve Gezondheid en die graag van elkaar en elkaars ervaringen willen leren.

Limburg heeft uitgesproken om de eerste positief gezonde provincie van Nederland te worden. Dit is een uitdaging die zich niet beperkt tot de gezondheidsketen. Als verbinder binnen de Beweging Limburg Positief Gezond zet ik me in om de samenwerking te zoeken binnen andere domeinen. Zo is het sociaal, fysieke en veiligheidsdomein een laagdrempelige manier om met elkaar in verbinding te komen, gezamenlijke urgentie te delen en samen te gaan voor een Positief Gezond Limburg” – Aldus Natasja van Montfoort – van de Moosdijk
 
Hoe meld ik me aan?
Heb jij nog geen account op 1sociaaldomein? Klik hier en maak een account aan door te registreren.
 
Over het Regioplatform Limburg Positief Gezond
Op het Regioplatform Limburg Positief Gezond werken professionals uit de zorg, welzijn, wonen en onderwijs in Limburg integraal met elkaar samen rondom Positieve Gezondheid, over organisatie- en gemeentegrenzen heen. Het regioplatform biedt de mogelijkheid om op een eenvoudige manier in verbinding te staan met elkaar, een groot netwerk op te bouwen van mensen die willen werken vanuit het gedachtegoed van Positieve Gezondheid en die graag van elkaar en elkaars ervaringen willen leren. Door de constante digitale ontwikkelingen is dit dé manier om regionaal, digitaal te kunnen samenwerken. Het Regioplatform biedt de mogelijkheid om o.a. inhoudelijke vragen aan elkaar te stellen en themagroepen op te starten om met directe collega’s in beslotenheid te kunnen samenwerken. Denk bijvoorbeeld ter ondersteuning van met multidisciplinair, online intervisie of deskundigheidsbevordering. Het platform biedt hiervoor een beveiligde omgeving.
 
Ben jij professional in Limburg, houd je je bezig met Positieve Gezondheid en wil je verbonden zijn? Maak dan een profiel aan op 1sociaaldomein en werk samen met deskundigen uit heel Limburg. 
 
Vragen over het Regioplatform of de Kick-Off?
Voor vragen kun je terecht bij Larissa via communicatie@burgerkrachtlimburg.nl of bij Thomas via t.dollevoet@1sociaaldomein.nl